Home > Filmografie
Category Albums Files
Adiós Querido Pep 2015
1 26
Noche y Dia 2014Facundo jako policista Victorio 'Vico' Villa, v komediální sérii z prostředí policie.
4 94
Farsantes 2013Právní drama které pojednává o nově otevřené právní kanceláři v Buenos Aires. Facundo zde hraje bývalého trestance Alberta Mariniho.
4 96
Cuando me Sonreis 2011Komediální telenovela ve které si Facundo zahrál Gastona Murfiho, muže kterému se převrátil jeho nalinkový život.
4 81
Voda na konci světa 2009
2 13
Vidas Robadas 2008Facundo jako soudní antropolog.
3 62
Tocar el Cielo 2007Malá dramata se pomalu vrší a postupně začínají přetékat přes hlavu všem jejich účastníkům.
3 73
Sos Mi Vida 2006Facundo jako podnikatel Martín kterému do života vstoupí boxerka Monita v podání Natalie Oreiro.
6 251
Padre Coraje 2004Dramaticko - mysteriózní seriál kde si Facundo zahrál falešného kněze.
4 114
099 Central 2002Tomás je spravedlivý a čestný policista, který neví nic o svém původu a tajně zamilovaný do Paty, své švagrové.
4 45
La Fuga 2001Historický film který vypráví o osudech uprchlých vězňů.
1 6
Yago, pasion Morena 2001Yago Valdez je mladý muž, který většinu života strávil v divočině.
3 17
Muneca Brava 1998Divoký Anděl, seriál který Facunda coby Iva DiCarla proslavila.
6 151
Zingara 1996
1 1
Chiquititas 1995Seriál o skupině sirotků jejichž osudy se dotknou jedné mladé ženy.
4 28
Perla Negra 1994
1 21

Random files - Filmografie
Br3B5o72I9.jpg
15 views
ferfafjpg_2689722_14754766.jpg
65 views
ae865eabbd65.jpg
31 views
Vidas2520robadas__772156.jpg
33 views
fa_nd.jpg
45 views
afiche_39.jpg
23 views
monitaaarz0.jpg
22 views
d5ef80f79ce7t.jpg
43 views
6894.jpg
22 views
49416b933db45ad78cf5ece63c297442.jpg
20 views
scree45.jpg
26 views
promo4.jpg
16 views

Last additions - Filmografie
c656ced86a29.jpg
40 viewsDec 30, 2016
1241462119707_f.jpg
29 viewsDec 30, 2016
2557.jpg
29 viewsDec 30, 2016
1370adfe9d9a.jpg
26 viewsDec 30, 2016
900cdc2f6a24.jpg
30 viewsDec 30, 2016
14915300_10154076338142404_6473499699502985789_n.jpg
76 viewsNov 04, 2016
14910409_10154076328772404_310799080501590192_n.jpg
64 viewsNov 04, 2016
14908272_10154076368477404_2559361620813769457_n.jpg
65 viewsNov 04, 2016
14906983_10154076341002404_826121819591063496_n.jpg
64 viewsNov 04, 2016
14732295_10154076337247404_7337458533352945302_n.jpg
71 viewsNov 04, 2016
14595680_10154076327937404_2766149873041644183_n.jpg
64 viewsNov 04, 2016
14581527_10154076339362404_711645037836458493_n.jpg
73 viewsNov 04, 2016

Designed By Blackmag.cz || Back To Site