Home > Filmografie
Category Albums Files
El Jardín De Yeso 2018
1 9
Adiós Querido Pep 2015
2 33
Noche y Dia 2014Facundo jako policista Victorio 'Vico' Villa, v komediální sérii z prostředí policie.
4 96
Farsantes 2013Právní drama které pojednává o nově otevřené právní kanceláři v Buenos Aires. Facundo zde hraje bývalého trestance Alberta Mariniho.
4 96
Cuando me Sonreis 2011Komediální telenovela ve které si Facundo zahrál Gastona Murfiho, muže kterému se převrátil jeho nalinkový život.
4 86
Voda na konci světa 2009
2 16
Vidas Robadas 2008Facundo jako soudní antropolog.
3 63
Tocar el Cielo 2007Malá dramata se pomalu vrší a postupně začínají přetékat přes hlavu všem jejich účastníkům.
3 74
Sos Mi Vida 2006Facundo jako podnikatel Martín kterému do života vstoupí boxerka Monita v podání Natalie Oreiro.
6 251
Padre Coraje 2004Dramaticko - mysteriózní seriál kde si Facundo zahrál falešného kněze.
4 115
099 Central 2002Tomás je spravedlivý a čestný policista, který neví nic o svém původu a tajně zamilovaný do Paty, své švagrové.
4 47
La Fuga 2001Historický film který vypráví o osudech uprchlých vězňů.
1 6
Yago, pasion Morena 2001Yago Valdez je mladý muž, který většinu života strávil v divočině.
3 17
Muneca Brava 1998Divoký Anděl, seriál který Facunda coby Iva DiCarla proslavila.
6 154
Zingara 1996
1 1
Chiquititas 1995Seriál o skupině sirotků jejichž osudy se dotknou jedné mladé ženy.
4 28
Perla Negra 1994
1 21

Random files - Filmografie
normal_7b8b240eb83e.jpg
58 views
ama8o0.jpg
79 views
tc20003.jpg
62 views
scree28.jpg
42 views
normal_bf766b58baac.jpg
43 views
d5791ed49267t.jpg
26 views
ea007b8b50a3.jpg
41 views
normal_Chiquititas_scan3.jpg
59 views
scree13.jpg
55 views
profimedia-0019926560.jpg
68 views
images.jpg
137 views
facundo1712d.gif
34 views

Last additions - Filmografie
NqoBX118syA.jpg
47 viewsDec 29, 2018
8Y9v2NUQRtk.jpg
44 viewsDec 29, 2018
PqgAaXAtjz0.jpg
44 viewsDec 29, 2018
b15f12a9ae19t.jpg
43 viewsOct 13, 2018
DpVCJPjVAAA3WYX.jpg
42 viewsOct 13, 2018
43128017_10212837680241312_2383144049650434048_n.jpg
79 viewsOct 06, 2018
43009830_10212837676921229_4513008526326497280_n.jpg
62 viewsOct 06, 2018
42985505_10212837688681523_8082567579882749952_n.jpg
63 viewsOct 06, 2018
42985376_10212837680641322_4051893974070198272_n.jpg
70 viewsOct 06, 2018
42974910_10212837684201411_6565798431896371200_n.jpg
63 viewsOct 06, 2018
42972613_10212837675361190_5129509106951913472_n.jpg
69 viewsOct 06, 2018
42450849_2145308115488530_5084937871831736550_n.jpg
68 viewsOct 06, 2018

Designed By Blackmag.cz || Back To Site