Home > Filmografie
Category Albums Files
Adiós Querido Pep 2015
2 33
Noche y Dia 2014Facundo jako policista Victorio 'Vico' Villa, v komediální sérii z prostředí policie.
4 94
Farsantes 2013Právní drama které pojednává o nově otevřené právní kanceláři v Buenos Aires. Facundo zde hraje bývalého trestance Alberta Mariniho.
4 96
Cuando me Sonreis 2011Komediální telenovela ve které si Facundo zahrál Gastona Murfiho, muže kterému se převrátil jeho nalinkový život.
4 81
Voda na konci světa 2009
2 13
Vidas Robadas 2008Facundo jako soudní antropolog.
3 62
Tocar el Cielo 2007Malá dramata se pomalu vrší a postupně začínají přetékat přes hlavu všem jejich účastníkům.
3 73
Sos Mi Vida 2006Facundo jako podnikatel Martín kterému do života vstoupí boxerka Monita v podání Natalie Oreiro.
6 251
Padre Coraje 2004Dramaticko - mysteriózní seriál kde si Facundo zahrál falešného kněze.
4 114
099 Central 2002Tomás je spravedlivý a čestný policista, který neví nic o svém původu a tajně zamilovaný do Paty, své švagrové.
4 45
La Fuga 2001Historický film který vypráví o osudech uprchlých vězňů.
1 6
Yago, pasion Morena 2001Yago Valdez je mladý muž, který většinu života strávil v divočině.
3 17
Muneca Brava 1998Divoký Anděl, seriál který Facunda coby Iva DiCarla proslavila.
6 151
Zingara 1996
1 1
Chiquititas 1995Seriál o skupině sirotků jejichž osudy se dotknou jedné mladé ženy.
4 28
Perla Negra 1994
1 21

Random files - Filmografie
BPO3E3CYAA_8275029_8468240.jpg
20 views
corajeperon1.jpg
21 views
9017735398_7427641_8189775.jpg
19 views
blog_hv_4174964_5786111_tr_foto123.jpg
17 views
250209_237356446297264_235900939776148_759335_2479850_n.jpg
37 views
453f55cd98.jpg
39 views
94fe9a58afc9.jpg
51 views
scree24.jpg
31 views
facundo_arana.jpg
33 views
1594e26c80c6.jpg
50 views
Facu_big2ch.jpg
38 views
wuiUqKSydh8.jpg
46 views

Last additions - Filmografie
DGK1vwrXgAA5pGz.jpg
50 viewsAug 04, 2017
c6772032748535_569286bdd5b51.jpg
50 viewsJul 29, 2017
252c8d32748535_569286bde3f1d.jpg
47 viewsJul 29, 2017
5ffa8b32748535_569286bdd81f7.jpg
58 viewsJul 29, 2017
4bbf7232748535_569286bdd4b29.jpg
50 viewsJul 29, 2017
vlcsnap-error870_28129.jpg
80 viewsJul 29, 2017
19510104_325052184590296_5248814659915033297_n.jpg
51 viewsJul 07, 2017
c656ced86a29.jpg
42 viewsDec 30, 2016
1241462119707_f.jpg
29 viewsDec 30, 2016
2557.jpg
29 viewsDec 30, 2016
1370adfe9d9a.jpg
26 viewsDec 30, 2016
900cdc2f6a24.jpg
32 viewsDec 30, 2016

Designed By Blackmag.cz || Back To Site